Event

The calendar provides information about events relating to Jewish culture in Munich. The announcements dates of selected venues: Literaturhandlung bookshop; Literaturhaus München; Israelitische Kultusgemeinde München und Oberbayern (Jewish Community of Munich and Upper Bavaria); and the Association for the Advancement of Jewish Culture and Tradition e. V. (Jüdische Kulturtage). Further events, tours, readings and contributions to Jewish themes from other venues in Munich and the surrounding areas are also incorporated.

Thursday, January 25, 2018

Events at the JMM Natan Grossmann: "Ich wurde am 2. Mai 1945 neue geboren"
Zeitzeugengespräch anlässlich des Tags des Gedenkens an die Opfer des Nationalsozialismus

Eine Veranstaltung der Gesellschaft für christlich-jüdische Zusammenarbeit München-Regensburg e.V. in Kooperation mit der Liberalen Jüdischen Gemeinde München Beth Shalom e.V., der Europäischen Janusz Korczak Akademie und dem...more