Event

The calendar provides information about events relating to Jewish culture in Munich. The announcements dates of selected venues: Literaturhandlung bookshop; Literaturhaus München; Israelitische Kultusgemeinde München und Oberbayern (Jewish Community of Munich and Upper Bavaria); and the Association for the Advancement of Jewish Culture and Tradition e. V. (Jüdische Kulturtage). Further events, tours, readings and contributions to Jewish themes from other venues in Munich and the surrounding areas are also incorporated.

Tuesday, September 26, 2017

Events at the JMM Kuratorenführung:

Thursday, October 05, 2017

Events at the JMM Schnupperrundgang für Pädagog_innen

Saturday, October 14, 2017

Events at the JMM Lange Nacht der Münchner Museen

19 - 2 Uhrmore

Tuesday, October 17, 2017

Events at the JMM Rundgang für Seniorinnen und Senioren:

Tuesday, October 17, 2017

Events at the JMM Kuratorenführung:

Tuesday, October 17, 2017