Event

The calendar provides information about events relating to Jewish culture in Munich. The announcements dates of selected venues: Literaturhandlung bookshop; Literaturhaus München; Israelitische Kultusgemeinde München und Oberbayern (Jewish Community of Munich and Upper Bavaria); and the Association for the Advancement of Jewish Culture and Tradition e. V. (Jüdische Kulturtage). Further events, tours, readings and contributions to Jewish themes from other venues in Munich and the surrounding areas are also incorporated.

Tuesday, December 19, 2017

Events at the JMM Rundgang für Seniorinnen und Senioren:
Never Walk Alone. Jüdische Identitäten im Sport

Sunday, January 07, 2018

Events at the JMM Kuratorenführung:
Never Walk Alone. Jüdische Identitäten im Sport

Sunday, January 07, 2018

Events at the JMM Yoga im Jüdischen Museum München

POP UP YOGA im Foyermore

Thursday, January 18, 2018

Events at the JMM Schnupperrundgang für Pädagog_innen

Thursday, January 25, 2018