Event

The calendar provides information about events relating to Jewish culture in Munich. The announcements dates of selected venues: Literaturhandlung bookshop; Literaturhaus München; Israelitische Kultusgemeinde München und Oberbayern (Jewish Community of Munich and Upper Bavaria); and the Association for the Advancement of Jewish Culture and Tradition e. V. (Jüdische Kulturtage). Further events, tours, readings and contributions to Jewish themes from other venues in Munich and the surrounding areas are also incorporated.

Wednesday, March 09, 2016

Niki Jacobs & Band Nikitov (NL)
"Mameloshn"

Konzert im Gasteig, Kleiner Konzertsaal
Eine Veranstaltung der Gesellschaft zur Förderung jüdischer Kultur und Tradition e.V., Münchenmore

Kinderworkshop:
Sunday, March 13, 2016

Events at the JMM Kinderworkshop:
Purim - Was für ein Theater

Kinderworkshopmore

Monday, March 14, 2016

Theodor W. Adorno und Thomas Mann
Briefwechsel 1943-1955

Reihe "Jahrhundertbriefe" in den Kammerspielen.
Eine Veranstaltung der Literaturhandlung.more

Wednesday, March 16, 2016

Die Thule-Gesellschaft:
Vom okkulten Mummenschanz zum Hakenkreuz

Vortrag
Eine Veranstaltung des NS-Dokumentationszentrums München in Zusammenarbeit mit dem Archiv der Münchner Arbeiterbewegungmore