Event

The calendar provides information about events relating to Jewish culture in Munich. The announcements dates of selected venues: Literaturhandlung bookshop; Literaturhaus München; Israelitische Kultusgemeinde München und Oberbayern (Jewish Community of Munich and Upper Bavaria); and the Association for the Advancement of Jewish Culture and Tradition e. V. (Jüdische Kulturtage). Further events, tours, readings and contributions to Jewish themes from other venues in Munich and the surrounding areas are also incorporated.

Tuesday, October 07, 2014

Events at the JMM Kurt Landauer Fanshop

Installation im Foyer

Familienworkshop "Durch das Dach die Sterne sehen - Das Laubhüttenfest"
Sunday, October 26, 2014

Events at the JMM Workshop für Familien: Durch das Dach die Sterne sehen - Das Laubhüttenfest

Familienworkshopmore

Tuesday, October 28, 2014

Events at the JMM Die Beschneidung: Identitätspolitik und / oder eine Gesundheitsfrage?

Vortrag mit Sander L. Gilman in englischer Sprachemore

Tuesday, November 04, 2014

Events at the JMM Franz Marcs Position zum Ersten Weltkrieg

Vortrag mit Wilfried F. Schoeller, Autor und Literaturkritiker more