Event

The calendar provides information about events relating to Jewish culture in Munich. The announcements dates of selected venues: Literaturhandlung bookshop; Literaturhaus München; Israelitische Kultusgemeinde München und Oberbayern (Jewish Community of Munich and Upper Bavaria); and the Association for the Advancement of Jewish Culture and Tradition e. V. (Jüdische Kulturtage). Further events, tours, readings and contributions to Jewish themes from other venues in Munich and the surrounding areas are also incorporated.

Sunday, October 18, 2015

Timothy Snyder
Black Earth
Der Holocaust und warum er sich wiederholen kann

Buchvorstellung
Eine Veranstaltung der Literaturhandlung.more

Tuesday, October 20, 2015

Events at the JMM Jacques Picard (Basel):
Wo liegt Europa? Und wo das jüdische Europa?
Zur Pluralität und semantischen Topografie jüdischer Kulturen.

Eine Veranstaltung zur Ausstellung "JÜDISCHES EUROPA HEUTE. EINE ERKUNDUNG" - Ein Forschungskolloquium des Instituts für Volkskunde/Europäische Ethnologiemore

Wechselausstellung "Jukebox. Jewkbox! Ein jüdisches Jahrhundert auf Schellack und Vinyl"
Thursday, October 22, 2015

Events at the JMM Jukebox. Jewkbox! Ein jüdisches Jahrhundert auf Schellack und Vinyl