Event

The calendar provides information about events relating to Jewish culture in Munich. The announcements dates of selected venues: Literaturhandlung bookshop; Literaturhaus München; Israelitische Kultusgemeinde München und Oberbayern (Jewish Community of Munich and Upper Bavaria); and the Association for the Advancement of Jewish Culture and Tradition e. V. (Jüdische Kulturtage). Further events, tours, readings and contributions to Jewish themes from other venues in Munich and the surrounding areas are also incorporated.

Thursday, November 20, 2014

Ramzailech, Israel

Konzert im Rahmen der 28. Jüdischen Kulturtagemore

Thursday, November 20, 2014