Event

The calendar provides information about events relating to Jewish culture in Munich. The announcements dates of selected venues: Literaturhandlung bookshop; Literaturhaus München; Israelitische Kultusgemeinde München und Oberbayern (Jewish Community of Munich and Upper Bavaria); and the Association for the Advancement of Jewish Culture and Tradition e. V. (Jüdische Kulturtage). Further events, tours, readings and contributions to Jewish themes from other venues in Munich and the surrounding areas are also incorporated.

Thursday, February 09, 2017

Sieger oder Besiegte? Gottfried Benn und Peter de Medelssohn im Streitgespräch über die "literarischen Emigranten"

Tuesday, February 14, 2017

Sigmund Freud und Arnold Zweig