Event

The calendar provides information about events relating to Jewish culture in Munich. The announcements dates of selected venues: Literaturhandlung bookshop; Literaturhaus München; Israelitische Kultusgemeinde München und Oberbayern (Jewish Community of Munich and Upper Bavaria); and the Association for the Advancement of Jewish Culture and Tradition e. V. (Jüdische Kulturtage). Further events, tours, readings and contributions to Jewish themes from other venues in Munich and the surrounding areas are also incorporated.

Saturday, November 22, 2014

"Israelis, Deutsche und die Frage des radikalen Islam"

Podiumsgespräch im Rahmen der 28. Jüdischen Kulturtagemore

Sunday, November 23, 2014

"Villa Jasmin"

Filmmatinee im Rahmen der 28. Jüdischen Kulturtagemore

Sunday, November 23, 2014

Events at the JMM Gedenkstunde an die gefallenen Soldaten des Ersten Weltkrieges

Lesung mit musikalischer Begleitungmore

Monday, November 24, 2014

Adriana Altaras: Doitscha
Eine jüdische Mutter packt aus

Lesung der Literaturhandlungmore

Tuesday, November 25, 2014

Events at the JMM Buchvorstellung mit Hermann Simon, Direktor der Stiftung Neue Synagoge Berlin - Centrum Judaicum

Buchvorstellungmore

Thursday, November 27, 2014

"Der rote Hiob - Das Leben des Werner Scholem" mit Mirjam Zadoff

Buchpräsentation und Gespräch im Jüdischen Gemeindezentrum, St.-Jakobs-Platz 18more

Tuesday, December 02, 2014

Events at the JMM Tochter zweier Vaterländer.
Annette Kolb - Deutsch-Französin und Pazifistin

Moderierte Lesung mit Gabriele Förg, Kulturjournalistinmore